Dataoct. 1, 2016
Locuri ramase0/0
Cost- Lei

Sambata, 1 oct. ora 11:00, invitat: Rajko Kuzmanovic – director si instructor Metoda Silva in Romania

Tema atelier: „Controlul Mental. Echilibrul si controlul mintii, tehnici de invatare eficienta prin Metoda Silva“

Evenimentul face parte din seria atelierelor ce prezinta un concept unic in Romania: Atelierele “Arta Fericirii”– presupun participarea la filmarea live a unui interviu realizat de Mirela Vasadi Blasius, urmat de un dialog direct cu invitatul special, dl. Rajko Kuzmanovic  – director si instructor Metoda Silva in Romania.

Dupa 50 de ani de activitate, Metoda Silva este predata in peste 30 de limbi, in 110 tari ale lumii.

In Romania, Metoda Silva a fost adusa de Rajko Kuzmanovic in anul 1994 si in acest moment inregistreaza peste 7 mii de absolventi.

„Aplic Metoda Silva de peste 25 de ani si am acumulat numeroase experiente personale benefice folosind-o. In timp, am descoperit ca am talent si de a transmite informatiile, deoarece sunt motivat de faptul ca pot sa le dau si altora certitudinea ca isi pot realiza orice vis pe care il au,” declara Rajko Kuzmanovic.

Cursul Silva Life System contine tehnici bazate pe cercetari si descoperiri stiintifice care, prin invatarea utilizarii frecventei alfa a creierului, iti vor oferi acces la un potential sporit al mintii tale prin care vei obtine rezultate si schimbari palpabile, profunde si trainice.

Metoda Silva invata cursantii tehnici speciale de imaginatie pentru a-si reprograma subconstientul si programele negative precum sa patrunda in adevaratul lor potential pentru a-si realiza telurile.

Antrenarea mintii este un proces progresiv, ceea ce inseamna ca oricine poate beneficia de avantajele acestei metode indiferent de nivelul cunostintelor.

Program:

10:30 – 11:00: Welcome! Morning Coffee

11:00 – 12:00: Filmare emisiune „Arta fericirii”; interviu LIVE cu invitatul special

12:00 – 12:30: Coffee Break

12:30 – 14:30: Ateliere „Arta fericirii”; prezentarea temei; dialoguri interactive cu invitatul special

Loc de desfasurare: Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, aflat in inima Bucurestiului, str. Sfintilor, nr. 7, in spatele Spitalului Coltea.

Inscrieri: va rugam sa folositi butonul de inscriere, sa apelati numarul de telefon 0725 942 085 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail cultural@palatulnoblesse.ro

Locuri limitate: 30 de persoane.