0749.232.311

7 mart. 2019

Cursuri de dezvoltare prin muzica si actorie

 

Pe 28 februarie, Noblesse Academy în parteneriat cu Arttis Academy si-au intampinat viitorii cursanti  la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, un veritabil spatiu de arta si creativitate. Aici s-au prezentat cursurile de dezvoltare personala prin actorie și muzica (voce). In timp ce pianista Anta Agavriloaie ne-a incantat cu momente muzicale de neuitat.

Noblesse Academy doreste prin acest nou program sa contribuie la dezvoltarea tutor celor care isi doresc sa adopte un stil de viata frumos si plin de valori. Fiinta umana ajunge la adevarata sa valoare in momentul in care constientizeaza ceea  ce se afla in exteriorul si in interiorul sau. Iar o asemenea constientizarea nu este posibila decat prin cultura, prim arta, prin tot ce este frumos si sacru.

Cursurile vor fi prezentate intr-o maniera cat mai creativa astfel inct fiecare participant să se simtă în largul său, combinând într-o manieră plăcută arta cu procesul de învățare. Dintre cursurile care se vor ține la Palatul Noblesse se numără: “Jocul și rezolvarea problemelor prin creativitate”, “Cum te ține perfecționismul blocat”, Tehnici de actorie aplicate în Business”.

Cursurile pentru adulti se vor desfasura pe o perioada de 11 saptamani, adulti: 18 Martie- 3 Iunie, copii: 6 Aprilie- 1 Iunie. Au ca obiectiv pregatirea cursantilor pentru viata de zi cu zi la munca sau in familie. Intelegerea si aplicarea flexibilitatii ii vor ajuta sa depaseasca aumite provocari si sa invete, sa se redescopere prin fiecare experienta.

Cursurile pentru copii au rolul de a-I introduce pe ce mici in viata sociala intr-o maniera placuta, prin joc si invatare. Muzica stimuleaza creierul copiilor, iar actoria ii ajuta sa empatizeze cu ceilalti si sa gaseseasca o abordare buna pentru rezolvarea problemelor.

Trainerii programului sunt Nicholas Lupu si Roxana Lupu.

ROXANA LUPU este actrita, Doctor în Pedagogie Teatrala (UNATC) si trainer cu experiența de 10 ani in teatru, film, reclame si voice-over. Locuieste in Londra si are proiecte permanente si in Romania.

NICHOLAS LUPU este actor, cantaret profesionist si trainer cu experienta in diverse medii artistice de la productii scenice in opera, musical, opereta si pop opera la film, scurt metraje si documentare. Este de asemenea și dirijor de cor infiintand si dirijand diferite coruri barbatesti timp de 10 ani in Bucuresti. Locuieste in Londra si are proiecte permanente si in Romania.

 

 

Leave a Reply