CINE SUNTEM

DESPRE NOBLESSE ACADEMY

Noblesse Academy este parte din Noblesse Group International, companie multibrand din care fac parte si urmatoarele branduri: Noblesse Interiors, studio-ul inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace si Fusion Arts.

Add value to your lifestyle este motto-ul care defineste si leaga toate brandurile ce apartin companiei Noblesse Group International.

Noblesse Group International activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, oferind produse si servicii care aduc plus valoare stilului tau de viata.

Sediul companiei este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle si cultura din Europa.

VIZIUNE

Noblesse Academy reprezinta o academie de dezvoltare continua creata pentru a te ghida pe calea unui stil de viata frumos si plin de insemnatate, prin descoperirea si dezvoltarea propriilor valori.

 “Via Valores” 

Calea prin valori pentru un stil de viata frumos si plin de insemnatate.

 

2 foto-222IMG_2082

MISIUNE

Noblesse Academy, prin platforma vasta de cursuri, ateliere, workshop-uri si conferinte pe care o pune la dispozitia cursantilor sai are ca scop descoperirea si dezvoltarea talentelor, pasiunilor si a abilitatilor fiecaruia, pentru un stil de viata frumos si plin de insemnatate, acoperind diferite domenii ale vietii: design interior, arta, dans, teatru, muzica, frumusete, nutritie, psihologie, leadership si spiritualitate, in cadrul unic al Palatului Noblesse.

 

 

Trebuie sa crezi in viziunea si in obiectivele tale si sa faci totul ca sa ți le indeplinesti, urmand un set de valori clare, asumate cu responsabilitate. Pentru mine, acestea sunt profesionalismul, pasiunea, integritatea si invatarea continua. “ 
-Loredana Preda. CEO Noblesse Group International

 

In cadrul Noblesse Academy, vei gasi mentori care au fost atent  selectati in asa fel incat valorile si principiile dupa care isi ghideaza viata sa corespunda cu cele in care noi credem. Chiar daca vin din domenii diferite, cu totii pun accent pe descoperirea si dezvoltarea fiecaruia dintre cei care ne trec pragul, impartasindu-le cu pasiune din cunostintele si experienta lor.

VALORI

Valorile sunt cele in care ne gasim umanitatea, ne definesc intreaga fiinta si ne aduc mai aproape de noi si de ceilalti. Valorile sunt un calauzitor al actiunilor omului pe calea catre fericire si o viata cu sens.

Valorile care ne definesc si pe care le urmam sunt:

 •  invatare continua
 •  responsabilitate sociala 
 •  integritate 
 •  credinta
 •  iubire
 •  cultura
 •  creativitate

Valori care s-au impletit in toate activitatile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului.

Astazi dorim sa impartasim aceste valori si sa le transmitem prin Noblesse Academy tuturor celor care doresc sa gaseasca calea catre principiile esentiale care ne cladesc existenta, pentru un lifestyle valoros.

De ce NOBLESSE ACADEMY?

 • Noutatea pe care o aduce Noblesse Academy este facilitarea accesului pentru cursanti la programe gandite de specialisti nationali si internationali, contactul direct cu personalitati care reprezinta o valoare in domeniul lor si care au povesti de viata impresionante.
 • Cursurile acopera diferitele domenii ale vietii pentru a oferi o experienta completa si specifica fiecarui cursant: design interior, arta, dans, teatru, muzica, frumusete, nutritie, psihologie, leadership si spiritualitate.
 • Accesul la cele mai noi informatii si inovatii din diferitele domenii ale vietii.
 • Devii parte dintr-o comunitate de oameni speciali, caracterizati prin aceleasi valori si pasiuni, avand acces la diferite evenimente Noblesse, precum serate, concerte, conferinte, evenimente de networking.
 • Spatiile in care se desfasoara cursurile se afla in incinta Palatului Noblesse, un univers de vis unde am reinviat o lume apusa si am adus din farmecul si eleganta nobila a secolului trecut.
 • Accesul in spatiul Biblioteka din demisolul Palatului Noblesse, creata special pentru cursuri, workshop-uri si ateliere intr-o atmosfera intima si plina de inspiratie.
 • De asemenea, experienta echipei Noblesse Group de a lucra la cele mai inalte standarde se reflecta si in activitatea Noblesse Academy, fiind o garantie a nivelului exceptional al serviciilor pe care le oferim.