Despre proiect

Intr-o lume in cautarea identitatii, noi, Noblesse Academy, cautam supereroi si singura superputere de care ai nevoie pentru a face parte din Mind Seeds League este aceea de a face bine! Si cum am putea oare sa facem mai mult bine unei societati decat stimulandu-i cea mai de pret resursa: generatia tanara, viitorul! Acesta este un apel catre voi, antreprenori de sucess, profesionisti, vizionari si deschizatori de drumuri, va chemam sa atingeti destine si sa impartasiti experienta voastra tinerei generatii in cautare de repere si modele, acesta este un apel pentru un “maine” mai luminos, “maine” mai luminos care sta doar in superputerea voastra.

Proiectul Mind Seeds, proiect sustinut si organizat de Noblesse Academy, isi propune sa puna in legatura profesionisti din toate domeniile cu tanara generatie, adolescenti in cautarea destinului lor sub soare. Vino la Palatul Noblesse si vorbeste generatiei de maine despre povestea ta de succes si despre domeniul tau de activitate in cadrul unor seminarii menite sa ii ajute pe adultii de maine sa isi aleaga astazi cel mai potrivit drum. Fii mana intinsa care razbate dintre norii incertitudinii, fii pensula care coloreaza in colori vii si clare viitorul, fii supereroul tinerei generatii! Noi am aprins semnalul pe cerul innorat, oare tu vei raspunde?

Este simplu, transmite-ne un e-mail cu datele tale de contact si spune-ne care este superputerea ta cu care vei inspira tanara generatie pe adresa event.manager@palatulnoblesse.ro sau recomanda-ne pe cineva care corespunde valorilor noastre de a ajuta si a inspira spre excelenta si insemnatate tinara generatie .

Lista este deschisa cu initiatoarea acestui proiect, Loredana Preda, CEO Noblesse Group: “Prin proiectul Mind Seeds dorim sa aducem educatia si mentoratul in centrul atentiei, sa subliniem importanta acestora prin valorificarea si impartasirea unor experiente diferite ale unor oameni cu povesti de viata care pot inspira tinera generatie cu  provocari, solutii inovatoare si modele de succes. Cred ca orice om si mai ales tinerii au nevoie sa fie ghidati si ajutati sa-si gaseasca calea catre propriul success si descoperirea de sine, plina de semnificatie si capabila de lucruri incredibile.”

Proiectul Mind Seeds este sustinut de Noblesse Academy si gazduit de Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Editiile Mind Seeds vor incepe cu grupe de adolescenti, in luna octombrie 2018, iar programul complet, cat si dezvaluirea supereroilor se vor comunica la conferinta de presa din data de 26 septembrie 2018.

Persoana de contact:

Ana Marin

event.manager@palatulnoblesse.ro

0749.232.311