1 mart. 2017

Fusion Arts 2017 – Open Call 4 Artists!

 

Fusion Arts

comunitatea artistilor si iubitorilor de arte
prezinta

cover Facebook

escapada ideala pentru frumos si nopti calde de vara!

In perioada mai-octombrie, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace devine un hot spot al artelor si industriilor creative: petreceri in aer liber si expozitii de arta, aduc impreuna lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs si multe altele. Impreuna cu concerte live, proiectii, video mapping, show-uri de stand-up comedy sau improvizatii de teatru, evenimentele propuse prin proiectul Fusion Arts creaza un mix cultural eterogen si aduc manifestari artistice variate aproape de public.

Esti artist si vrei sa iti prezinti lucrarile in cadrul expozitiei Fusion Arts?

Categoriile in care te poti inscrie sunt:

1.Sculptura

2.Pictura

3.Design interior

4.Design de produs

5.Fashion si Accesorii hand-made

6.Amazing Art We Haven’t Thought of – daca nu te regasesti in cele de mai sus, surprinde-ne cu o propunere inedita!

Trimite-ne o scurta descriere impreuna cu prezentarea lucrarilor tale (link catre portofoliu sau fotografii relevante) la pr@noblesse-group.com sau completeaza formularul de mai jos pana pe 23 aprilie 2017.

Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition (23-26 mai Open Expo, 26 mai Urban Graden Party #1).

*Deadline-ul este valabil pentru inscrierea in cadrul editiei mai 2017. In functie de numarul de solicitari primite, termenul se va extinde pentru inscrierea la evenimentele din perioada iunie – octombrie.

———–

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

2

Formular de inscriere:

*In cazul in care nu ai un portofoliu online, trimite-ne un link de transfer cu imagini reprezentative ale lucrarilor.

Alatura-te comunitatii Fusion Arts pe Facebook!

 

 

1 Response

  1. Pingback : Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts! | Modernism

Leave a Reply