4 aug. 2016

ART OF CLASSIC

baroque-tavanflorence-4regentHRS_FS__2031

In perioada 20 mai-5 iunie, Palatul Noblesse a facut parte din Romanian Design Week, cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din Romania.

Palatul Noblesse a implementat cu aceasta ocazie, un concept nou pe piata din Romania si anume, Fusion Arts.

Fusion Arts reprezinta un fenomen artistic, unde peste 45 de artisti nationali si internationali, si-au expus lucrarile in cadrul Palatului Noblesse. In cadrul expozitiei de arta, Palatul Noblesse a organizat o serie de evenimente si workshop-uri dedicate vizitatorilor.

Expozitia de arta s-a incheiat in acordurile de pian din cadrul evenimentului numit “The Arts of Classic”, unde a fost invitat marele pianist japonez Yoichi Tajiri pentru a sustine un concert de pian. Concertul a fost urmat de un Garden Party pe terasa Palatului Noblesse, unde invitatii s-au bucurat de delicatese culinare si bauturi fine.

“Prin expozitia de arta Fusion Arts, vrem sa promovam artistii si sa indreptam publicul catre arta prin participarea la evenimentele culturale, organizate de catre Asociatia Culturala Noblesse. Ne adresam atat tinerilor cat si celor cu experienta, care vor sa-si dezvolte simtul artistic. Ne bucuram pentru interesul vizitatorilor si vom dezvolta in viitor conceptul de Fusion Arts. Multumim tuturor care ne-au sustinut.’’ Loredana Preda-CEO Noblesse Grup International.

Yoichi-Tajirinoblesse1 noblesse3noblesse4

 

Leave a Reply