21 sept. 2016

Reducere la cursurile Noblesse Academy pentru participantii la Targul „Luxury Lifestyle Fair”

Participantii la „Luxury Lifestyle Fair” de la Palatul Noblesse, beneficiaza de 10% reducere daca se inscriu la oricare dintre cursurile Noblesse Academy, pe perioada targului.

In perioada 22-24 septembrie, la Palatul Noblesse se desfasoara Luxury Lifestyle Fair, unde, pe parcursul a 3 zile, nobila cladire din centrul Bucurestiului gazduieste o expozitie de elita pentru iubitorii de valoare si rafinament.

Prima editie din seria Noblesse Palace Luxury Fairs ofera publicului premium o paleta generoasa de evenimente, care incorporeaza spectacole de moda, cocktail parties, mancaruri, bauturi fine si concerte live, alaturi de o expozitie cu vanzare de produse si servicii de top.

 

Cu aceasta ocazie, participantii vor putea afla mai multe despre cursurile Noblesse Academy chiar de la trainerii specializati ai academiei.

Vineri seara va veti putea bucura de magia dansului prin show-ul de tango Mister, pasiune, fantezie by Dragos Samoil, care reprezinta deschiderea cursului Tango la Palat, ce se va desfasura la Palatul Noblesse incepand din 12 octombrie.

De asemenea, Luana Ibacka, trainer Noblesse Academy, va invita la cursul sau „Arta si Magia Feminitatii” ce debuteaza in 10 octombrie, printr-o prezentare care va avea loc in cadrul targului, vineri, la ora 20.30.

Va invitam la Targul Luxury Lifestyle Fair, sa va delectati cu cocktail parties & networking de calitate, prezentari de moda, concerte live si sa beneficiati de reduceri la cursuri!

 

Leave a Reply