4 oct. 2016

Afla cum functioneaza mintea barbatilor

In general, femeile se asteapta sa descopere ceva ce nu stiau. Ceva ce le-a scapat. O alta categorie de femei este cea care asteapta sa descopere cum pot manipula mai usor barbatii. Mai sunt femei care cauta argumente pentru a explica comportamentele pe care le au – chiar daca este evident ca aceste comportamente nu sunt cele castigatoare.

„Cele mai frecvente intrebari pe care le primim sunt despre cum poate fi coordonat / controlat un barbat sa faca ceva anume.  Intrebari  legate de felul in care un barbat poate fi convins sa faca ceva. Ciudat este ca, desi tin cursul de aproape 9 ani, inca nu am fost intrebat niciodata despre acele elemente / informatii / comportamente care il fac pe barbat sa fie fericit (poate ca explicam prea bine ce vrem si nu se mai simte nevoia de lamuriri.” a declarat Alin Comsa intr-un interviu acordat site-ului kfetele.ro.

„Ce-si doresc barbatii” este un curs pentru femei sincer, fara ocolisuri, despre mintea si inima barbatilor, in care ti se ofera parola de acces in aceasta lume in care orice femeie isi doreste sa stie regulile.

Acest workshop este rodul a peste 600 de interviuri cu barbati si a peste 300 de interviuri cu femei. A demarat in urma cu 9 ani si a fost perfectionat si completat in timp, in urma feedback-ului primit.

Te asteptam la acest workshop pentru ca:

  • Vei afla cum functioneaza mintea barbatilor si care sunt resorturile ascunse care ii motiveaza sa ia anumite decizii;
  • Vei descoperi ce inseamna pentru barbati o femeie cu adevarat seducatoare;
  • Vei invata cum sa comunici eficient cu un barbat, astfel incat sa ai o relatie echilibrata, in care sa te simti inteleasa;
  • Vei invata cum sa construiesti o relatie puternica, folosind ingredientele la care barbatii rezoneaza;
  • Vei afla ce e de facut in situatiile dificile care apar in relatiile de cuplu;
  • Vei descoperi partea ascunsa a barbatilor, cea pe care n-o arata foarte des;
  • Vei primi o infuzie serioasa de motivare si incredere personala.

Leave a Reply